Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Schutsluis 45 in Amstelveen 1186 ZD

Schutsluis 45

1186 ZD Amstelveen
Vraagprijs € 550.000,- k.k.

Omschrijving

De 5-SLAAPKAMERWONING AAN HET WATER MET VRIJ UITZICHT OVER WEILANDEN WAAR U OP WACHT IS HELAAS VOOR U AL VERKOCHT! VIA DE BUTTON "CONTACT MET DE MAKELAAR". KUNT U DOUWES MAKELAARDIJ LATEN WETEN DAT U OOK GRAAG WILT DAT DOUWES MAKELAARDIJ UW WONING NET ZO MOOI OP FUNDA PRESENTEERT EN DE VERKOOP VOOR U BEMIDDELT. GRAAG HELP IK U VERDER.

*** ENGLISH BELOW THE DUTCH TEXT ***
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1985 Woonoppervlakte 140 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

English translation below
De 5-SLAAPKAMERWONING AAN HET WATER MET VRIJ UITZICHT OVER WEILANDEN WAAR U OP WACHT IS HELAAS VOOR U AL VERKOCHT! VIA DE BUTTON "CONTACT MET DE MAKELAAR". KUNT U DOUWES MAKELAARDIJ LATEN WETEN DAT U OOK GRAAG WILT DAT DOUWES MAKELAARDIJ UW WONING NET ZO MOOI OP FUNDA PRESENTEERT EN DE VERKOOP VOOR U BEMIDDELT. GRAAG HELP IK U VERDER.

*** ENGLISH BELOW THE DUTCH TEXT ***

Gewilde, moderne 6-kamer-eengezinswoning (ca. 140,4m² NEN2580) aan het water met vrij uitzicht op natuurgebied De Bovenkerkerpolder in de kindvriendelijke wijk Waardhuizen te Amstelveen. Ervaart u het licht in deze ruime doorzon woonkamer met heerlijke tuin en vlonder (samen ca. 54m²) op het zuiden. Met 5 slaapkamers en de mogelijkheid voor een 6e is er genoeg ruimte voor iedereen, uw werkkamer en/of uw hobby's. U kunt 2 auto’s kwijt op eigen terrein en ook het parkeren in de straat is gratis. Gunstig gelegen ten opzichte van (internationale) basisscholen en alle wenselijke voorzieningen. Uw woning? Klik rechts op de blauwe link "PLAN EEN BEZICHTIGING". U bent van harte welkom!

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID:
- De woning is gelegen in een rustige straat met parkeergelegenheid voor 2 auto’s op uw eigen erf. Aan het einde van de straat, op 1 min. lopen bevindt zich een prachtig parkje waar het heerlijk wandelen is aan het water. Sowieso is het een kindvriendelijke wijk met een speelplaats met waterpomp. In de wijk ernaast vindt u nog 4 speeltuinen waarvan een in Wijkpark Middenhoven.
- In ca. 7 min. loopt u naar de Coop Supermarkt en in ca. 7 min. fietst u naar de Albert Heijn, Jumbo of de Lidl.
- In de omgeving zijn kinderdagopvang en (basis)scholen; waaronder een internationale school.
- Amstelveen biedt veel sportmogelijkheden voor jong en oud. Ga bijvoorbeeld lekker zwemmen in zwembad De Meerkamp, sporten bij HealthCity of bij een van de andere sportclubs. Wat dacht u van een lekker potje golfen bij Golfcentrum Amsteldijk; een golfcomplex aan de Amstel.
- De ligging geeft u de kans om dichtbij AMSTERDAM te (blijven) wonen. Met de auto bent u in ca. 9 min. op de snelweg A9 en in ca. 14 min. binnendoor op de Amsterdamse Zuidas. Op ca. 9 min. rijden of ca. 16 min. fietsen heeft u winkelcentrum Stadshart Amstelveen met onder anderen veel winkels, een bioscoop, de schouwburg en Poppodium P60.

OPENBAARVERVOER:
Fiets in ca. 3 min. of loop in ca. 8 min. naar bushalte Praam voor de bussen: 174 (Amstelveen busstation/ Uithoorn Amstelplein), 199 (Schiphol Knooppunt Noord), 55 (Station Amsterdam Zuid/ Amstelveen). Volgens bron: Wikipedia wordt metrohalte De Meent in 2020 heropend.

TOP 3 MEEST AANTREKKELIJKE WOONGEMEENTE 2018:
Amstelveen staat in de Atlas voor Gemeenten 2018 in de Top 3 van gemeenten waar het, het meest aantrekkelijk is om te wonen. Op de sociaaleconomische ranglijst was Amstelveen in 2018 zelfs de koploper. Op cultuurgebied stond Amstelveen op de 27e plek. De koploper van 2018 op cultuurgebied was Amsterdam wat voor u vanuit Amstelveen prima bereikbaar is.

INDELING :
- Begane grond:
Groot betegelde voortuin ( hier passen 2 auto’s) met buitenkraan aan de voorgevel; de stenen berging is de voorste van een met de buren gedeelde (twee onder een) kap. Zie de plattegrond. Deze is geschikt voor uw fietsen en (tuin)gereedschap en voorzien van elektra.

Entree, tochtportaal / hal met de meterkast weggewerkt in een gaderobekast en luik naar de kruipruimt; gang met trapopgang; separaat toilet met fontein. Via de gang komt u binnen in de lichte, uitgebouwde doorzon woonkamer met de vloerverwarming-verdeler in de trapkast. De hele begane grond vloer is voorzien van licht gekleurde plavuizen met vloerverwarming. Aan de voorzijde bevindt zich de half open hoekkeuken inclusief diverse inbouwapparatuur. Als u de keuken uitgaat loopt u lang de huidige eettafel-opstelling en de zithoek; alwaar de kunststof schuifpui u toegang geeft tot de betegelde tuin en houten vlonder aan het water, op het zuiden.

- Eerste verdieping:
Overloop; 1e slaapkamer met twee grote witte kasten; 2e slaapkamer met kledingkast; 3e slaapkamer aan de achterzijde; 1e badkamer voorzien van een inloopdouche met langwerpige douchgoot en inclusief regen-, hand- en massagedouche, dubbelwastafelmeubel inclusief 2 laden met daarboven een kast met spiegeldeurtjes, tweede toilet, designradiator en ligbad.

- Zolder/ Tweede verdieping:
Via een vaste trap komt u op de overloop; 4e grote slaapkamer met tuingerichte dakkapel (2014) met bergruimte achter het knieschot. Deze slaapkamer heeft 2 toegangsdeuren en is dan ook door het plaatsen van een tussenwand vrij eenvoudig te verdelen in 2 slaapkamers (waardoor het totaal op 6 slaapkamers zou komen); 5e en tevens kleinste slaapkamer; daar tegenover ligt de 2e badkamer met het derde toilet, douchecabine inclusief regen en handdouche, wastafelmeubel en wasmachine (blijft achter) met aansluiting

- Vliering/ Veel bergruimte:
De vlizotrap geeft toegang tot de ruime vliering met als hoogste stahoogte ca. 1,54 m. Hier kunt u veel opbergen en treft u ook de mechanische ventilatie unit en de Nefit CV-ketel opstelling.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar ca. 1985
- Woonoppervlakte 140,4 m² NEN2580 conform ingemeten
- Kindvriendelijke woonwijk
- Uitzicht op weidelandschap de Bovenkerkerpolder met broedvogels: de lepelaar en de grutto
- Kunststof kozijnen met rolluiken en zonnescherm bouwjaar 2018
- Vlonder bouwjaar 2018
- Dakkapel bouwjaar 2014
- Open haard
- Goede locatie en bereikbaarheid (zie bovenstaande tekst)
- De woning is voorzien van kunststofkozijnen met dubbel-/ HR glas
- Eigen Nefit CV-ketel uit 2011
- Slimme thermostaat via lease contract met Eneco á € 4,95 p/m
- Stenen schuur met elektra, achtertuin op het Zuid
- Notariskantoor Bellaar; notaris Patrick Moes en de akte conform Amsterdams Ringmodel*
- Oplevering in overleg; kan per direct

* Graag willen wij u erop attenderen dat de verkoper een vaste notaris heeft en dat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend dient te worden. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
In de koopakte zullen de volgende clausules worden opgenomen een ouderdomsclausule (ca. 34 jaar oud) + asbestclausule (aanwezigheid onbekend).

Deze informatie is door Douwes Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn NEN2580 conform ingemeten door derden. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (VastgoedPro-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

*** ENGLISH BELOW *** THIS IS A PART OF THE TEXT FOR THE COMPLEET TEXT DOWNLOAD DE FREE BROCHURE

The 5-BEDROOM HOUSE WITH FREE VIEWS TO THE WATER you're waiting for is now available! Quickly right-click on the blue link "PLAN A VIEWING" or first enjoy the video (click on the play icon), the (360) photos, virtual tour, maps and / or the description with the additional information. *** ENGLISH BELOW THE DUTCH TEXT ***

Wanted, modern 6-room family house (approx. 140.4m² NEN2580) on the water with an unobstructed view of nature reserve De Bovenkerkerpolder in the child-friendly neighborhood of Waardhuizen in Amstelveen. Experience the light in this spacious living room with lovely garden and deck (together approx. 54m²) on the south. With 5 bedrooms and the possibility of a 6th there is enough room for everyone, your office and / or your hobbies. You can park 2 cars on site and parking in the street is also free. Conveniently located to (international) primary schools and all desirable amenities. Your home Right click on the blue link "PLAN A VIEWING". You are welcome!

ACCESSIBILITY:
- The property is located in a quiet street with parking for 2 cars on your own property. At the end of the street, a 1-minute walk away is a beautiful park where you can walk along the water. In any case, it is a child-friendly neighborhood with a playground with water pump. In the adjacent neighborhood you will find 4 more playgrounds, one of which is in Wijkpark Middenhoven.
- You can walk to the Coop Supermarket in around 7 minutes and cycle to Albert Heijn, Jumbo or Lidl in around 7 minutes.
- In the area are daycare and (primary) schools; including an international school.
- Amstelveen offers many sports opportunities for young and old. For example, go for a swim in the De Meerkamp swimming pool, work out at HealthCity or at one of the other sports clubs. How about a nice round of golf at Golfcentrum Amsteldijk; a golf complex on the Amstel.
- The location gives you the chance to (continue to) live close to AMSTERDAM. You can reach the A9 motorway in around 9 minutes by car and the Amsterdam Zuidas in around 14 minutes. The shopping center Stadshart Amstelveen is about 9 minutes away by car or about 16 minutes by bike. There are many shops, a cinema, the theater and Poppodium P60.

PARTICULARITIES:
- Year of construction around 1985
- Living area 140.4 m² NEN2580 measured in accordance with
- Child-friendly residential area
- View of meadow landscape the Bovenkerkerpolder with breeding birds: the spoonbill and the black-tailed godwit
- Plastic frames with shutters and awning year 2018
- Vlonder year of construction 2018

THIS IS A PART OF THE TEXT FOR THE COMPLEET TEXT DOWNLOAD DE FREE BROCHURE
The 5-BEDROOM HOUSE WITH FREE VIEWS TO THE WATER you're waiting for is now available! Quickly right-click on the blue link "PLAN A VIEWING" or first enjoy the video (click on the play icon), the (360) photos, virtual tour, maps and / or the description with the additional information. *** ENGLISH BELOW THE DUTCH TEXT ***

Wanted, modern 6-room family house (approx. 140.4m² NEN2580) on the water with an unobstructed view of nature reserve De Bovenkerkerpolder in the child-friendly neighborhood of Waardhuizen in Amstelveen. Experience the light in this spacious living room with lovely garden and deck (together approx. 54m²) on the south. With 5 bedrooms and the possibility of a 6th there is enough room for everyone, your office and / or your hobbies. You can park 2 cars on site and parking in the street is also free. Conveniently located to (international) primary schools and all desirable amenities. Your home Right click on the blue link "PLAN A VIEWING". You are welcome!

ACCESSIBILITY:
- The property is located in a quiet street with parking for 2 cars on your own property. At the end of the street, a 1-minute walk away is a beautiful park where you can walk along the water. In any case, it is a child-friendly neighborhood with a playground with water pump. In the adjacent neighborhood you will find 4 more playgrounds, one of which is in Wijkpark Middenhoven.
- You can walk to the Coop Supermarket in around 7 minutes and cycle to Albert Heijn, Jumbo or Lidl in around 7 minutes.
- In the area are daycare and (primary) schools; including an international school.
- Amstelveen offers many sports opportunities for young and old. For example, go for a swim in the De Meerkamp swimming pool, work out at HealthCity or at one of the other sports clubs. How about a nice round of golf at Golfcentrum Amsteldijk; a golf complex on the Amstel.
- The location gives you the chance to (continue to) live close to AMSTERDAM. You can reach the A9 motorway in around 9 minutes by car and the Amsterdam Zuidas in around 14 minutes. The shopping center Stadshart Amstelveen is about 9 minutes away by car or about 16 minutes by bike. There are many shops, a cinema, the theater and Poppodium P60.

PUBLIC TRANSPORT:
Cycle in approx. 3 minutes or walk in approx. 8 minutes to bus stop Praam for the buses: 174 (Amstelveen bus station / Uithoorn Amstelplein), 199 (Schiphol Node Noord), 55 (Amsterdam Zuid / Amstelveen station). According to source: Wikipedia, De Meent metro stop will be reopened in 2020.

TOP 3 MOST ATTRACTIVE LIVING MUNICIPAL 2018:
In the Atlas for Municipalities 2018, Amstelveen is in the Top 3 of municipalities where it is most attractive to live. In 2018, Amstelveen was even the leader in the socio-economic ranking. Amstelveen was in 27th place in the cultural field. Amsterdam was the trendsetter of 2018 in terms of culture, which is easily accessible to you from Amstelveen.

LAYOUT :
- Ground floor:
Large tiled front garden (2 cars fit here) with outside tap on the front; the stone shed is the front of a (shared) roof shared with the neighbors. See the map. This is suitable for your bikes and (garden) tools and equipped with electricity.

Entrance, tour portal / hall with the meter cupboard concealed in a cupboard cupboard and hatch to the crawl space; corridor with stairs; separate toilet with fountain. Through the corridor you enter the light, extended living room with the underfloor heating distributor in the stair cupboard. The entire ground floor has light colored tiles with underfloor heating. At the front is the half open corner kitchen including various built-in appliances. If you leave the kitchen you will walk the current dining table arrangement and the seating area for a long time; where the plastic sliding door gives you access to the tiled garden and wooden deck on the water, facing south.

- First floor:
Landing; 1st bedroom with two large white cupboards; 2nd bedroom with wardrobe; 3rd bedroom at the rear; 1st bathroom with a walk-in shower with elongated shower drain and including rain, hand and massage shower, double washbasin furniture including 2 drawers with a cupboard with mirrored doors above, second toilet, design radiator and bathtub.

- Attic / Second floor:
You reach the landing via a fixed staircase; 4th large bedroom with garden-oriented dormer window (2014) with storage space behind the knee bulkhead. This bedroom has 2 access doors and is therefore quite easy to divide into 2 bedrooms by placing a partition wall (so that the total would come to 6 bedrooms); 5th and smallest bedroom; opposite is the 2nd bathroom with the third toilet, shower cubicle including rain and hand shower, washbasin furniture and washing machine (stays behind) with connection.

- Attic / Plenty of storage space:
The loft ladder gives access to the spacious loft with the highest standing height of approximately 1.54 m. Here you can store a lot and you will also find the mechanical ventilation unit and the Nefit boiler installation.
 
PARTICULARITIES:
- Year of construction around 1985
- Living area 140.4 m² NEN2580 measured in accordance with
- Child-friendly residential area
- View of meadow landscape the Bovenkerkerpolder with breeding birds: the spoonbill and the black-tailed godwit
- Plastic frames with shutters and awning year 2018
- Vlonder year of construction 2018
- Dormer building year 2014
- Fireplace
- Good location and accessibility (see text above)
- The house is equipped with plastic frames with double / HR glass
- Own Nefit boiler from 2011
- Smart thermostat through lease contract with Eneco at € 4.95 p / m
- Stone barn with electricity, backyard on the South
- Notarial office Bellaar; notary Patrick Moes and the deed in accordance with Amsterdams Ringmodel *
- Delivery in consultation; can immediately

* We would like to draw your attention to the fact that the seller has a permanent notary and that the deed of sale must be signed no later than 1 week after this oral agreement. An oral agreement between the private seller and the private buyer is not legally valid. In other words: there is no purchase. A legally valid purchase agreement only exists if the private seller and the private buyer have signed the purchase agreement.
The following clauses will be included in the deed of sale: an age clause (approx. 34 years old) + asbestos clause (presence unknown).

This information has been compiled by Douwes Real Estate with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are NEN2580 compliant with measurements from third parties. The buyer has his own duty to investigate all matters that are important to him or her. With regard to this property, the broker is the seller's advisor. We advise you to engage an expert (Real EstatePro) broker who will guide you through the purchasing process. If you have specific wishes regarding the property, we advise you to make this known to your purchasing real estate agent in time and to have an independent investigation done. If you do not engage an expert representative, you consider yourself expert enough according to the law to be able to oversee all matters that are important.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 550.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Aanvaarding toelichting De aanvaarding kan snel Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 1985 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 140 m² Perceeloppervlakte 153 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 482 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Energieklasse C Energie einddatum 04-11-2029 Isolatie Dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel, open haard en vloerverwarming gedeeltelijk C.V.-Ketel Nefit Proline HRC 30/CW5 (Gas Combiketel uit 2011, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 54 m² (9.32 m bij 5.76 m) Ligging hoofdtuin Zuid Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Geen isolatie Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Toelichting Gratis in de straat of de betegelde voortuin. Parkeer capaciteit 2 Dak Soort dak Samengesteld dak Toelichting Onevenredig zadeldak onderbroken door een grote dakkapel aan de achterzijde Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Gedeeltelijk gestoffeerd Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Rolluiken, TV kabel, Buitenzonwering, Satellietschotel, Rookkanaal, Schuifpui, Natuurlijke ventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Amstelveen Sectie L Perceelnummer 2768 Oppervlakte 153 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Schutsluis 45, 1186 ZD Amstelveen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring