Terug naar de resultaten
Nieuw
Werengouw 55 in Amsterdam 1024 NM

Werengouw 55

1024 NM Amsterdam
Koopsom € 595.000,- k.k.

Omschrijving

De ruime 5-kamer-eengezinswoning met 2 badkamers en tuin op het zuidwesten waar u op zit te wachten is nu beschikbaar! Zelfs een losse garage erbij kopen behoort tot de mogelijkheden. Klik snel op de mail button en VRAAG OM EEN BEZICHTIGING of geniet u eerst van foto's, de plattegronden en/of het leest u de beschrijving, kenmerken en aanvullende informatie.

*** ENGLISH BELOW THE DUTCH...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1965 Woonoppervlakte 158 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

English translation below
De ruime 5-kamer-eengezinswoning met 2 badkamers en tuin op het zuidwesten waar u op zit te wachten is nu beschikbaar! Zelfs een losse garage erbij kopen behoort tot de mogelijkheden. Klik snel op de mail button en VRAAG OM EEN BEZICHTIGING of geniet u eerst van foto's, de plattegronden en/of het leest u de beschrijving, kenmerken en aanvullende informatie.

*** ENGLISH BELOW THE DUTCH TEXT ***

Groot en gewilde 5-kamer-eengezinswoning (ca. 158m² NEN2580) op top locatie in Amsterdam Noord. Ervaart u het licht in deze ruime doorzon woonkamer met open keuken en onderhoudsarme tuin op het zuidwesten. Met 4 goed bemeten slaapkamers is er genoeg ruimte voor iedereen, uw werkkamer en/of uw hobby's. Er is een gezellige en vooral praktische buurt-app, die zorgt voor onbezorgd woonplezier voor u en uw gezin. De centrale ligging geeft u de kans om binnen de ring A10( met de auto bereikbaar in ca. 4 min.) van Amsterdam te (blijven) wonen. In ca. 3 min. lopen bent u in winkelcentrum Waterlandplein en in ca. 12 min. in winkelcentrum Boven 't Y met de nieuwe Euroscoop bioscoop(12 zalen). Fietsend bent u binnen ca. 9 min. bij Metrostation Noord van de Noord-/Zuidlijn en binnen ca. 17 min. bij Amsterdam Centraal. Uw woning? Klik dan op de button "PLAN EEN BEZICHTIGING" U bent van harte welkom!

GARAGE:
Ca. 50 meter verderop biedt de verkoper u apart van de woning diens garage op erfpachtgrond te koop aan. Deze ligt aan de Breekstraat 48. De vraagprijs is € 45.000,- k.k.(niet inbegrepen bij de vraagprijs voor de woning) Er komt maar zelden een garage beschikbaar in deze buurt, dus mocht u graag uw auto, motor(en) en/of fiets(en) daar droog parkeren of bent u simpelweg blij met de extra opslagruimte, neemt u de garage dan mee in uw bod. Wilt u alleen de woning? Voelt u zich dan niet bezwaard om alleen op de woning te bieden.

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID:
Deze goed onderhouden koopwoning staat in Amsterdam Noord in de Waterlandpleinbuurt. De rustige straat biedt u gratis parkeergelegenheid voor de deur. In het dicht bijzijnde Schellingwouder Breekpark is het heerlijk wandelen aan het water. Sowieso is het een groene, kindvriendelijke wijk met een speeltuin, voetbalveld, speelgrasvelden en water.

Zoals hierboven al genoemd liggen winkelcentra Waterlandplein( met onder andere een Albert Heijn), Boven 't Y en de nieuwe bioscoop op loop- / fietsafstand.
In ca. 3 min. lopen bent u in winkelcentrum Waterlandplein en in ca. 12 min. in winkelcentrum Boven 't Y met de nieuwe Euroscoop bioscoop(12 zalen). Fietsend bent u binnen ca. 9 min. bij Metrostation Noord van de Noord-/Zuidlijn en binnen ca. 17 min. bij Amsterdam Centraal. De Ring-A10 is met de auto bereikbaar in ca. 4 min.

Er zijn meerdere basisscholen (bv: de goed aangeschreven Jenaplanschool Het Wespennest aan het einde van de straat) en kindgerelateerde voorzieningen in de omgeving. Ga bijvoorbeeld lekker zwemmen in het Noorderparkbad of naar een van de tennis-, voetbal- of andere sportclubs.

Amsterdam-Noord maakt enorme sprongen op alle gebieden; wat het steeds populairder maakt als woonlocatie. U kunt er heerlijk sporten en er is veel te beleven: Schommelen bovenop de Adam toren, het filmmuseum EYE, de Tolhuistuin en de (Paradiso)concertzaal. Er is veel cultuur aanbod op zowel de voormalige NDSM werf, als ook het Stork terrein aan de oost-oever met ateliers, festivals en een bioscoop en veel jonge frisse initiatieven op allerlei gebieden. Zeg het voort: "kom genieten in Noord!"

INDELING :
- Begane grond:
Betegelde voortuin, stenen plantenbak met lichte heide planten, leeuwenbeeld en fietsenrek.

Entree, hal; garderobe en tevens wasruimte( voormalige schuur, die bij de woning is getrokken) met meterkast en luik naar de watermeter; trapopgang; separaat toilet met fontein; riante doorzon woonkamer met net als in de hal een massief eiken houten vloer. Aan de achterzijde is nu de eethoekopstelling met open keuken voorzien van een granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur; voorraad-/trapkast met CV-opstelling en luik naar de kruipruimte; aanbouw/serre met openslaande deuren naar de tuin op het zuidwesten met grote houten vlonder op palen en daarna een betegeld gedeelte. Een klein deel daarvan hoort niet bij de kadastrale tuin, maar wordt gedoogd door de Gemeente( zie de plattegrond in de brochure of het gelijknamige tabblad op Funda). De heg aan de rechterzijde wordt bijgehouden door de buurman. De erfafscheidingen zijn van de buren. Alleen het hekje dat toegang geeft tot het grasveld( speelveld met klein voetbaldoel) hoort bij dit perceel. U kunt de tuin via dit grasveld achterom bereiken.

- Eerste verdieping:
Deze is voorzien van white-wash eiken lamelparket.
Overloop; 1e slaapkamer met balkon op het zuidwesten en inbouwkastenwand; 1e badkamer met ligbad en wastafel; 2e slaapkamer; 2e badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel en tweede toilet; grote overloop met ruimte voor een kast en de trapopgang naar de tweede verdieping.

- Tweede verdieping:
Deze is ook voorzien van white-wash eiken lamelparket.
Via een vaste trap komt u op de overloop met aan de rechterkant een diepe kast met veel bergruimte. 3e slaapkamer aan de voorzijde met hoog plafond, groot dakraam met schuifgordijn en inloopkast; de 4e slaapkamer is tuingericht, heeft ook hoge plafonds, twee schuine dakramen met schuifgordijn en is zo groot dat u er ook twee slaapkamers van kunt maken.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1965
- Energielabel B
- Goede bereikbaarheid: in ca. 4 min. op Ring A10 & ca. 9 min. fietsen bij metrostation Noord
- Garage aan de Breekstraat 48, wordt u los van de woning aangeboden. Vraagprijs: € 45.000,-kk.
- Woonoppervlakte ca. 158m² NEN2580 conform ingemeten
- Erfpacht is uitgegeven door Gemeente Amsterdam (Algemeene bepalingen voor voortdurende Erfpacht 1955). Verkoper heeft Gemeente Amsterdam gevraagd om een aanbieding voor eeuwigdurende afkoop of vastzetting.
- Een stukje van de achtertuinen in de straat is grond van de gemeente zonder erfpacht. Het gebruik wordt gedoogd (gedoogkaart aanwezig) en kan dus teruggevorderd worden door de gemeente
- De woning is grotendeels voorzien van dubbelglas
- Eigen Intergas CV-ketel uit 2007, dit jaar onderhouden
- Het dak is aan de buitenkant geïsoleerd incl. nieuwe dakbedekking
- Van de 3 dakramen zijn er 2 extra geplaatst in ca. 2017. Het meest zuidwestelijke dakraam is ouder
- De spouwmuren zijn geïsoleerd (voorgevel en achtergevel) met wol
- Vloer is in de kruipruimte geïsoleerd met PUR
- A10( met de auto bereikbaar in ca. 4 min.
- Jaarlijkse erfpachtcanon woning € 234,15 p.j.- (apart:garage € 47,19 p.j.-) Einde tijdvak 31-07-2039
- Kindvriendelijke woonwijk met speeltuin, voetbalveld en het waterrijke Schellingwouder Breekpark
- Speelgrasveld grenzend aan de achtertuin( zuidwesten) met behoud van privacy door de hoekligging
- Notariskeuze koper, wel binnen de ring A10 van Amsterdam en conform Amsterdams Ringmodel*
- Oplevering in overleg

* Graag willen wij u erop attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen in de omgeving van het verkochte in Amsterdam opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
In de koopakte zullen de volgende clausules worden opgenomen een ouderdomsclausule (ca. 55 jaar oud) + asbestclausule (aanwezigheid onbekend).

Deze informatie is door Douwes Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn NEN2580 conform ingemeten door derden. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (VastgoedPro-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankoopmakelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

*** ENGLISH BELOW ***

The spacious 5-room family house with 2 bathrooms and a south-west facing garden that you are waiting for is now available! Even buying a separate garage is possible. Quickly click on the "PLAN A VIEWING" button or first enjoy the video (click on the play symbol), the (360 degree) photos, the virtual tour, the maps and / or read the description, features and additional information.
 
Large and popular 5-room family house (approx. 158m² NEN2580) at a top location in Amsterdam Noord. Experience the light in this spacious living room with open kitchen and low-maintenance garden in the southwest. With 4 well-sized bedrooms there is enough space for everyone, your office and / or your hobbies. There is a cozy and especially practical neighborhood app, which ensures carefree living pleasure for you and your family. The central location gives you the chance to (continue to) live within the A10 ring road (accessible by car in approx. 4 minutes) from Amsterdam. The Waterlandplein shopping center is a 3-minute walk away and the Boven 't Y shopping center with its new Euroscoop cinema (12 rooms) is around 12 minutes away. You can cycle to the North / South metro station Noord in approximately 9 minutes and Amsterdam Central Station in approximately 17 minutes. Your home Then click on the "PLAN A VIEWING" button. You are very welcome!

GARAGE:
Ca. 50 meters away the seller offers you his garage for lease land for sale separately from the house. This is located at Breekstraat 48. The asking price is € 45,000 kk (not included in the asking price for the property) There is seldom a garage available in this neighborhood, so if you would like your car, motorcycle (s) and / or park your bike (s) there, or if you are simply happy with the extra storage space, then include the garage in your bid. Do you only want the property? Feel free to only bid on the house.

ENVIRONMENT AND ACCESSIBILITY:
This well-maintained owner-occupied home is located in Amsterdam Noord in the Waterlandplein neighborhood. The quiet street offers you free parking in front of the door. In the nearby Schellingwouder Breekpark it is wonderful to walk on the water. In any case, it is a green, child-friendly neighborhood with a playground, soccer field, playing lawns and water.

As mentioned above, shopping centers Waterlandplein (including an Albert Heijn), Boven 't Y and the new cinema are within walking / cycling distance.
The Waterlandplein shopping center is a 3-minute walk away and the Boven 't Y shopping center with its new Euroscoop cinema (12 rooms) is around 12 minutes away. You can cycle to the North / South metro station Noord in approximately 9 minutes and Amsterdam Central Station in approximately 17 minutes. The Ring-A10 can be reached by car in approx. 4 minutes.

There are several primary schools (for example: the well-regarded Jenaplanschool Het Wespennest at the end of the street) and child-related facilities in the area. For example, go for a swim in the Noorderparkbad or to one of the tennis, football or other sports clubs.
 
Amsterdam-Noord(=North) makes enormous leaps in all areas; which makes it increasingly popular as a residential location. You can enjoy sports and there is much to experience: Swinging on top of the Adam tower, the EYE film museum, the Tolhuistuin and the (Paradiso) concert hall. There is a lot of culture on offer at the former NDSM wharf, as well as the Stork site on the east bank with studios, festivals and a cinema and many young fresh initiatives in all kinds of areas. Spread the word: "come and enjoy in Amsterdam Noord!"

LAYOUT :
- Ground floor:
Tiled front garden, stone planter with light heather plants, lion statue and bicycle rack.

Entrance hall; laundry room and also laundry room (former shed, which is attached to the house) with meter cupboard and hatch to the water meter; stairs; separate toilet with fountain; spacious living room with a solid oak wooden floor just like in the hall. At the rear is now the dining area with open kitchen with a granite counter top and various built-in appliances; storage cupboard with central heating system and hatch to the crawl space; extension / conservatory with patio doors to the garden on the southwest with large wooden deck on stilts and then a tiled part. A small part of that does not belong to the cadastral garden, but is tolerated by the Municipality (see the map in the brochure or the tap with the same name on Funda). The hedge on the right is maintained by the neighbor. The property boundaries are from the neighbors. Only the gate that gives access to the lawn (playing field with a small soccer goal) belongs to this plot. You can reach the garden through this lawn at the back.
 
- First floor:
This is equipped with white-wash oak parquet.
Landing; 1st bedroom with balcony on the southwest and fitted wardrobes; 1st bathroom with bathtub and sink; 2nd bedroom; 2nd bathroom with a walk-in shower, sink and second toilet; large landing with space for a cupboard and the stairs to the second floor.
 
- Second floor:
This is also equipped with white-wash oak parquet.
A fixed staircase leads to the landing with on the right a deep cupboard with lots of storage space. 3rd bedroom at the front with high ceiling, large skylight with sliding curtain and walk-in closet; the 4th bedroom is garden-oriented, also has high ceilings, two sloping skylights with a sliding curtain and is so large that you can also make two bedrooms out of it.

PARTICULARITIES:
- Year of construction 1965
- Energy label B
- Good accessibility: in about 4 minutes on Ring A10 & about 9 minutes by bike at metro station Noord
- Garage at Breekstraat 48, you are offered separately from the property. Price: € 45,000.
- Living area approx. 158m² NEN2580 as measured
- Annual lease payments are issued by the Municipality of Amsterdam (General provisions for continuous Annual lease payments 1955). The seller has asked the Municipality of Amsterdam for an offer.
- A part of the back gardens in the street is land owned by the municipality without a leasehold. The use is tolerated (tolerance card present) and can therefore be reclaimed by the municipality
- The house is largely equipped with double glazing
- Own Intergas boiler from 2007, maintained this year
- The roof is insulated on the outside incl. New roof covering
- Of the 3 skylights, 2 more were installed in approximately 2017. The most southwestern skylight is older
- The cavity walls are insulated (front and rear) with wool
- Floor is insulated with PUR in the crawl space
- A10 (accessible by car in approx. 4 min.
- Annual lease rent property € 234.15 per year (separately: garage € 47.19 per year) End of period 31-07-2039
- Child-friendly residential area with playground, soccer field and the water-rich Schellingwouder Breekpark
- Playground adjacent to the back garden (southwest) while maintaining privacy due to the corner location
- Buyer notary choice, but within the Amsterdam ring road A10 and in accordance with the Amsterdam Ring model *
- Delivery in consultation

* We would like to draw your attention to the fact that the buyer must designate a notary within 2 working days after reaching the oral agreement with regard to the purchase price and the conditions in the vicinity of the property sold in Amsterdam so that no later than 1 week after this oral agreement deed can be signed. If the buyer has not appointed a notary within this period, the seller has the right to designate it. An oral agreement between the private seller and the private buyer is not legally valid. In other words: there is no purchase. A legally valid purchase agreement only exists if the private seller and the private buyer have signed the purchase agreement. In the deed of sale the following clauses will be included an age clause (approx. 55 years old) + asbestos clause ( presence on known).

This information has been compiled by Douwes Real Estate with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are NEN2580 compliant with measurements from third parties. The buyer has his own duty to investigate all matters that are important to him or her. With regard to this property, the broker is the seller's advisor. We advise you to engage an expert (VastgoedPro) real estate broker who will guide you through the purchasing process. If you have specific wishes regarding the property, we advise you to make this known to your purchasing agent in good time and to have an independent investigation carried out into this. If you do not engage an expert representative, you consider yourself expert enough by law to be able to oversee all matters that are of interest.
The spacious 5-room family house with 2 bathrooms and a south-west facing garden that you are waiting for is now available! Even buying a separate garage is possible. Quickly click on the "PLAN A VIEWING" button or first enjoy the video (click on the play symbol), the (360 degree) photos, the virtual tour, the maps and / or read the description, features and additional information.

Large and popular 5-room family house (approx. 158m² NEN2580) at a top location in Amsterdam Noord. Experience the light in this spacious living room with open kitchen and low-maintenance garden in the southwest. With 4 well-sized bedrooms there is enough space for everyone, your office and / or your hobbies. There is a cozy and especially practical neighborhood app, which ensures carefree living pleasure for you and your family. The central location gives you the chance to (continue to) live within the A10 ring road (accessible by car in approx. 4 minutes) from Amsterdam. The Waterlandplein shopping center is a 3-minute walk away and the Boven 't Y shopping center with its new Euroscoop cinema (12 rooms) is around 12 minutes away. You can cycle to the North / South metro station Noord in approximately 9 minutes and Amsterdam Central Station in approximately 17 minutes. Your home Then click on the "PLAN A VIEWING" button. You are very welcome!

GARAGE:
Ca. 50 meters away the seller offers you his garage for lease land for sale separately from the house. This is located at Breekstraat 48. The asking price is € 45,000 kk (not included in the asking price for the property) There is seldom a garage available in this neighborhood, so if you would like your car, motorcycle (s) and / or park your bike (s) there, or if you are simply happy with the extra storage space, then include the garage in your bid. Do you only want the property? Feel free to only bid on the house.

ENVIRONMENT AND ACCESSIBILITY:
This well-maintained owner-occupied home is located in Amsterdam Noord in the Waterlandplein neighborhood. The quiet street offers you free parking in front of the door. In the nearby Schellingwouder Breekpark it is wonderful to walk on the water. In any case, it is a green, child-friendly neighborhood with a playground, soccer field, playing lawns and water.

As mentioned above, shopping centers Waterlandplein (including an Albert Heijn), Boven 't Y and the new cinema are within walking / cycling distance.
The Waterlandplein shopping center is a 3-minute walk away and the Boven 't Y shopping center with its new Euroscoop cinema (12 rooms) is around 12 minutes away. You can cycle to the North / South metro station Noord in approximately 9 minutes and Amsterdam Central Station in approximately 17 minutes. The Ring-A10 can be reached by car in approx. 4 minutes.

There are several primary schools (for example: the well-regarded Jenaplanschool Het Wespennest at the end of the street) and child-related facilities in the area. For example, go for a swim in the Noorderparkbad or to one of the tennis, football or other sports clubs.

Amsterdam-Noord(=North) makes enormous leaps in all areas; which makes it increasingly popular as a residential location. You can enjoy sports and there is much to experience: Swinging on top of the Adam tower, the EYE film museum, the Tolhuistuin and the (Paradiso) concert hall. There is a lot of culture on offer at the former NDSM wharf, as well as the Stork site on the east bank with studios, festivals and a cinema and many young fresh initiatives in all kinds of areas. Spread the word: "come and enjoy in Amsterdam Noord!"

LAYOUT :
- Ground floor:
Tiled front garden, stone planter with light heather plants, lion statue and bicycle rack.

Entrance hall; laundry room and also laundry room (former shed, which is attached to the house) with meter cupboard and hatch to the water meter; stairs; separate toilet with fountain; spacious living room with a solid oak wooden floor just like in the hall. At the rear is now the dining area with open kitchen with a granite counter top and various built-in appliances; storage cupboard with central heating system and hatch to the crawl space; extension / conservatory with patio doors to the garden on the southwest with large wooden deck on stilts and then a tiled part. A small part of that does not belong to the cadastral garden, but is tolerated by the Municipality (see the map in the brochure or the tap with the same name on Funda). The hedge on the right is maintained by the neighbor. The property boundaries are from the neighbors. Only the gate that gives access to the lawn (playing field with a small soccer goal) belongs to this plot. You can reach the garden through this lawn at the back.

- First floor:
This is equipped with white-wash oak parquet.
Landing; 1st bedroom with balcony on the southwest and fitted wardrobes; 1st bathroom with bathtub and sink; 2nd bedroom; 2nd bathroom with a walk-in shower, sink and second toilet; large landing with space for a cupboard and the stairs to the second floor.

- Second floor:
This is also equipped with white-wash oak parquet.
A fixed staircase leads to the landing with on the right a deep cupboard with lots of storage space. 3rd bedroom at the front with high ceiling, large skylight with sliding curtain and walk-in closet; the 4th bedroom is garden-oriented, also has high ceilings, two sloping skylights with a sliding curtain and is so large that you can also make two bedrooms out of it.

PARTICULARITIES:
- Year of construction 1965
- Energy label B
- Good accessibility: in about 4 minutes on Ring A10 & about 9 minutes by bike at metro station Noord
- Garage at Breekstraat 48, you are offered separately from the property. Price: € 45,000.
- Living area approx. 158m² NEN2580 as measured
- Annual lease payments are issued by the Municipality of Amsterdam (General provisions for continuous Annual lease payments 1955). The seller has asked the Municipality of Amsterdam for an offer.
- A part of the back gardens in the street is land owned by the municipality without a leasehold. The use is tolerated (tolerance card present) and can therefore be reclaimed by the municipality
- The house is largely equipped with double glazing
- Own Intergas boiler from 2007, maintained this year
- The roof is insulated on the outside incl. New roof covering
- Of the 3 skylights, 2 more were installed in approximately 2017. The most southwestern skylight is older
- The cavity walls are insulated (front and rear) with wool
- Floor is insulated with PUR in the crawl space
- A10 (accessible by car in approx. 4 min.
- Annual lease rent property € 234.15 per year (separately: garage € 47.19 per year) End of period 31-07-2039
- Child-friendly residential area with playground, soccer field and the water-rich Schellingwouder Breekpark
- Playground adjacent to the back garden (southwest) while maintaining privacy due to the corner location
- Buyer notary choice, but within the Amsterdam ring road A10 and in accordance with the Amsterdam Ring model *
- Delivery in consultation

* We would like to draw your attention to the fact that the buyer must designate a notary within 2 working days after reaching the oral agreement with regard to the purchase price and the conditions in the vicinity of the property sold in Amsterdam so that no later than 1 week after this oral agreement deed can be signed. If the buyer has not appointed a notary within this period, the seller has the right to designate it. An oral agreement between the private seller and the private buyer is not legally valid. In other words: there is no purchase. A legally valid purchase agreement only exists if the private seller and the private buyer have signed the purchase agreement. In the deed of sale the following clauses will be included an age clause (approx. 55 years old) + asbestos clause ( presence on known).

This information has been compiled by Douwes Real Estate with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are NEN2580 compliant with measurements from third parties. The buyer has his own duty to investigate all matters that are important to him or her. With regard to this property, the broker is the seller's advisor. We advise you to engage an expert (VastgoedPro) real estate broker who will guide you through the purchasing process. If you have specific wishes regarding the property, we advise you to make this known to your purchasing agent in good time and to have an independent investigation carried out into this. If you do not engage an expert representative, you consider yourself expert enough by law to be able to oversee all matters that are of interest.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 595.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 1965 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 158 m² Perceeloppervlakte 121 m² Gebouwgebonden buitenruimte 5 m² Inhoud 515 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Energieklasse B Energie einddatum 14-01-2030 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en grotendeels dubbelglas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas (Gas Combiketel uit 2007, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 56 m² (9.1 m bij 6.1 m) Ligging hoofdtuin Zuidwest Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Toelichting Garage van 17 m² om de hoek wordt los aangeboden. Vraagprijs € 45.000,- kk. Geef interesse aub. door aan Douwes Makelaardij. Dak Soort dak Zadeldak Toelichting Zadeldak en plat dak voorzijde vernieuwd en geïsoleerd van buitenaf in ca. 2018 Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Gedeeltelijk gestoffeerd Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Rookkanaal, Dakraam, Natuurlijke ventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Amsterdam Sectie AL Perceelnummer 172 Oppervlakte 121 m² Eigendomssituatie Erfpacht Afgekocht tot 2020-02-01 Lasten € 234,15 per jaar met optie tot afkopen
Route van naar Werengouw 55, 1024 NM Amsterdam

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.