Terug naar de resultaten
Verkocht
Katrijpstraat 2 in Amsterdam 1024 SK

Katrijpstraat 2

1024 SK Amsterdam
Vraagprijs € 225.000,- k.k.

Omschrijving

Aangenaam 3-kamerhoek appartement ( 65m² NEN2580) op top locatie in Amsterdam Noord. Geniet van het extra licht dat het hoekraam op de 1e verdieping de woonkamer inwerpt en zet lekker de Franse balkondeuren op het zuidoosten open. De avondzon verwarmt uw balkon op het noordwesten dat vrijuitzicht biedt op de gratis parkeerplaatsen en het groene plantsoen met speeltuin. Zowel op zolder als op de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1966 Woonoppervlakte 65 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Aangenaam 3-kamerhoek appartement ( 65m² NEN2580) op top locatie in Amsterdam Noord. Geniet van het extra licht dat het hoekraam op de 1e verdieping de woonkamer inwerpt en zet lekker de Franse balkondeuren op het zuidoosten open. De avondzon verwarmt uw balkon op het noordwesten dat vrijuitzicht biedt op de gratis parkeerplaatsen en het groene plantsoen met speeltuin. Zowel op zolder als op de begane grond heeft u nog een eigen berging. Op loopafstand van winkelcentra: Waterlandplein en Boven 't Y en 7 min. fietsen naar Metrostation Noord van de Noord/Zuidlijn of 19 min. naar Amsterdam Centraal. Uw woning? Klik dan op de button "PLAN EEN BEZICHTIGING" U bent van harte welkom!

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID:
De woning is gelegen in een prettige straat in een buurt met meerdere parken met speeltuintjes, groen en water. De achterkant van de woning kijkt uit op de tijdelijke locatie van de Jenaplan basisschool de Biënkorf. Als uw kind daar toevallig naartoe gaat, dus super handig.
Zoals hierboven al genoemd liggen winkelcentra: Waterlandplein en Boven 't Y op loopafstand en is het ca. 7 min. fietsen naar Metrostation Noord van de Noord/Zuidlijn of ca. 19 min. naar Amsterdam Centraal. In circa 3 minuten is de ringsweg A10 per auto bereikbaar.
Amsterdam-Noord maakt grote sprongen op alle gebieden; wat het steeds populairder maakt als woonlocatie. U kunt er heerlijk sporten en er is veel te beleven: Schommelen bovenop de Adam toren, het filmmuseum EYE, de Tolhuistuin, met een (Paradiso)concertzaal, er is veel cultuur aanbod op zowel de voormalige NDSM werf, als ook het Stork terrein aan de oost-oever met ateliers, festivals en veel jonge frisse initiatieven op allerlei gebieden. Zeg het voort: "kom genieten in Noord!"

INDELING :
- Begane grond:
+ Berging (box) voor het opbergen van sport of seizoensspullen en/of een paar fietsen.
+ Centrale entree met daarnaast de brievenbussen en het bellentableau; trappenhuis;

- Eerste verdieping:
+ Meterkast met slimme gas- en elektra meter ( 2018).
+ Entree appartement; hal; 1e slaapkamer met schuifwandenkast ( interieur gaat deels mee); lichte woonkamer met Frans balkon ( zuidoosten), vaste kast en toegang tot de 2e slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast; badkamer voorzien van een grote douchecabine, wastafelmeubel met spiegel, radiator en wasmachine aansluiting; terug in de hal treft u een grote bergkast en een separaat toilet met fontein; keuken met verlengd aanrecht en Cv-opstelling; toegang tot het balkon op het noordwesten met vrijuitzicht op de gratis parkeerplaatsen en het groene plantsoen met speeltuin.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1966
- Woonoppervlakte 65m², buitenruimte 3m² & bergruimte 17m² NEN2580 conform ingemeten
- Servicekosten bedragen ca. € 71,23 per maand
- Erfpacht canon is langdurig vooruitbetaald tot en met 31 mei 2055
- Het appartement is grotendeels voorzien van dubbelglas
- Eigen Bosch VR Cv-ketel uit 2014. Deze is in augustus 2018 onderhouden
- Verhuur is toegestaan* (zie onderstaand artikel uit het modelreglement bij splitsing)
- Eigen (fietsen)berging op de begane grond en eigen zolder berging.
- Notariskeuze koper, wel binnen de ring A10 van Amsterdam en conform Amsterdams Ringmodel*²
- Een ouderdomsclausule ( ca. 42 jaar oud) + asbestclausule opgenomen in de akten
- Oplevering in overleg. Bij voorkeur vanaf 3 december 2018
- De gezonde VVE wordt actief en professioneel beheert door VVE beheer Amsterdam

* Modelreglement bij splitsing in appartementsrechten 1992:
H. Het in gebruik geven door een eigenaar van zijn privé gedeelte aan een gebruiker
Artikel 24 1. Een eigenaar kan zijn privé gedeelte met inbegrip van de gemeenschappelijke gedeelten en/of de gemeenschappelijke zaken en rechten aan een ander in gebruik geven, mits hij er voor zorg draagt dat die ander het gebruik slechts verkrijgt na ondertekening van en afgifte aan het bestuur van een in tweevoud opgemaakte en gedagtekende verklaring dat hij de bepalingen van het reglement en het eventuele huishoudelijk reglement, alsmede eventuele regels als bedoeld in artikel 5:128 van het Burgerlijk Wetboek, voor zover die op een gebruiker betrekking hebben, zal naleven."...

*² Graag willen wij u er op attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen in de omgeving van het verkochte in Amsterdam opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
In de koopakte zal een ouderdomsclausule en een asbestclausule ( aanwezigheid onbekend) en mogelijk een overbruggingsclausule ten behoeve van de verkoper. worden opgenomen.

Deze informatie is door Douwes Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn NEN2580 conform ingemeten door derden. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (VastgoedPro-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 225.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Aanvaarding toelichting Bij voorkeur oplevering vanaf maandag 3 december. Servicekosten € 71,23 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Subtype woning Etagewoning permanent Bouwjaar 1966 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan park, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 65 m² Gebouwgebonden buitenruimte 3 m² Externe bergruimte 17 m² Inhoud 215 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 2e woonlaag Balkon Ja Energie Energieklasse B Energie einddatum 21-05-2028 Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Bosch (Gasketel uit 2014, Eigendom) Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Toelichting Parkeer gratis voor de deur. Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Gedeeltelijk gestoffeerd Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Toelichting onderhoud buiten www.vvebeheer-amsterdam.nl Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel, Frans balkon, Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente Amsterdam Sectie AL Perceelnummer 4443 Index 2 Eigendomssituatie Erfpacht Afgekocht tot 2055-05-31
Route van naar Katrijpstraat 2, 1024 SK Amsterdam

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.