Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Clara Bartonstraat 9 in Amsterdam 1025 KT

Clara Bartonstraat 9

1025 KT Amsterdam
Vraagprijs € 450.000,- k.k.

Omschrijving

De 5-kamer-eengezinswoning waar u naar zoekt is helaas voor u niet meer beschikbaar! Wilt u er de volgende keer op tijd bij zijn? Schrijf u dan vrijblijvend in als zoeker op de website van Douwes Makelaardij voor haar laatste woningaanbod; onder het tabblad Diensten. Zoekt u juist een verkoopmakelaar in Amsterdam dan kom ik graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

*** ENGLISH...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1970 Woonoppervlakte 126 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

English translation below
De 5-kamer-eengezinswoning waar u naar zoekt is helaas voor u niet meer beschikbaar! Wilt u er de volgende keer op tijd bij zijn? Schrijf u dan vrijblijvend in als zoeker op de website van Douwes Makelaardij voor haar laatste woningaanbod; onder het tabblad Diensten. Zoekt u juist een verkoopmakelaar in Amsterdam dan kom ik graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

*** ENGLISH BELOW THE DUTCH TEXT ***

Groot en gewilde 5-kamer-eengezinswoning (ca. 126m² NEN2580) op top locatie in Amsterdam Noord. Ervaart u het licht in deze ruime doorzon woonkamer met fijne tuin op het zuidoosten. Met 4 goed bemeten slaapkamers is er genoeg ruimte voor iedereen, uw werkkamer en/of uw hobby's. De gezellige en vooral praktische buurt-app zorgt voor onbezorgd woonplezier voor u en uw gezin. De centrale ligging geeft u de kans om binnen de ring A10 van Amsterdam te (blijven) wonen. Op ca. 12 min. lopen heeft u winkelcentrum Boven 't Y met daarnaast de toekomstige bioscoop. Fietsend bent u binnen ca. 4 min. bij Metrostation Noord van de Noord-/Zuidlijn en binnen ca. 13 min. bij Amsterdam Centraal. Uw woning? Klik dan op de button "PLAN EEN BEZICHTIGING" U bent van harte welkom!

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID:
De woning is gelegen in een rustige, doodlopende straat met parkeergelegenheid voor de deur (max. 2 vergunningen per woning tegen gunstig tarief zie hieronder) met aan het einde een trap naar de dijk waar het heerlijk wandelen is aan het water. Sowieso is het een groene, kindvriendelijke wijk met een speeltuin (de speeltoestellen zijn pas vernieuwd), groen en water. Zoals hierboven al genoemd liggen winkelcentrum Boven 't Y en de toekomstige bioscoop op loopafstand en is het ca. 4 min. fietsen naar Metrostation Noord van de Noord-/Zuidlijn of ca. 13 min. naar Amsterdam Centraal. In circa 3 minuten is de ringsweg A10 per auto bereikbaar.
Er zijn meerdere basisscholen en kindgerelateerde voorzieningen in de omgeving. Ga bijvoorbeeld lekker zwemmen in het Noorderparkbad of naar een van de tennis-, voetbal- of andere sportclubs.

TIJDEN EN TARIEF BETAALD PARKEREN:
- Bewoners: Tarieven parkeervergunningen voor bewoners vergunninggebied Noord 7(op moment van schrijven geen wachttijd): Eer­ste be­wo­ners­ver­gun­ning ta­rief 2019 per 6 maanden € 15,-. Tweede be­wo­ners­ver­gun­ning tarief 2019 per 6 maanden € 22,50.
- Bezoekers: Tijden en tarief betaald parkeren:
Tarief: €1,40 per uur
ma-za:9:00 uur- 19:00 uur
zo:12:00 uur- 19:00 uur
Een dagkaart, avondkaart of nachtkaart kunt u bij de parkeerautomaat kopen.
Of koop uw dag-, week-, of maandkaart op parkeerkaart.amsterdam.nl

Amsterdam-Noord maakt grote sprongen op alle gebieden; wat het steeds populairder maakt als woonlocatie. U kunt er heerlijk sporten en er is veel te beleven: Schommelen bovenop de Adam toren, het filmmuseum EYE, de Tolhuistuin en de (Paradiso)concertzaal. Er is veel cultuur aanbod op zowel de voormalige NDSM werf, als ook het Stork terrein aan de oost-oever met ateliers, festivals en een bioscoop en veel jonge frisse initiatieven op allerlei gebieden. Zeg het voort: "kom genieten in Noord!"

INDELING :
- Begane grond:
Entree, tochtportaal met de meterkast en luik naar de kruipruimte, gang met separaat toilet en trapkast. Via de gang heeft u toegang tot de lichte doorzon woonkamer. Aan de achterzijde is de eetkamer met half open hoekkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur; de deur in de keuken geeft toegang tot de betegelde tuin met buitenkraan aan de gebouwgebonden stenen berging en een vrijstaande houten schuur. Beiden geschikt voor uw fietsen en (tuin)gereedschap. Tegen de stenenberging die tevens voorzien is van elektra is een volière(vogelkooi) gebouwd. In de stenenberging is een kleinere volière. Heel handig als u huisdieren wilt houden. Zo niet dan kunt u natuurlijk ruimte winnen door ze weg te halen. U kunt de tuin via een achterom bereiken.

- Eerste verdieping
Overloop; 1e slaapkamer; 2e slaapkamer met inbouwkastenwand; 3e slaapkamer aan de voorzijde met een ondiepe kast; badkamer voorzien van een inloopdouche(wel met laag opstaande rand), wastafel, tweede toilet, radiator en wasmachine aansluiting.

- Zolder:
Via een vaste trap komt u op de overloop met aan weerszijden veel opbergruimte waaronder de kast met de Valliant CV-opstelling(2009); 4e grote slaapkamer met tuingerichte dakkapel.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1970
- Trappen professioneel gerenoveerd met led-verlichting
- Kindvriendelijke woonwijk met vrij nieuwe speeltuin
- Goede locatie en bereikbaarheid door de metro Noord-/Zuidlijn en de A10
- Woonoppervlakte 126m² NEN2580 conform ingemeten
- De woning is grotendeels voorzien van kunststofkozijnen met dubbelglas
- Eigen Vaillant CV-ketel uit 2009
- Stenen buitenberging met elektra, houten schuur en tuin op het Zuid-Oosten met achterom
- Ca. 12 min. loopafstand: winkelcentrum Boven 't Y en station Noord van de Noord-/Zuidlijn
- Jaarlijkse erfpachtcanon € 792,- (in 2019) met jaarlijkse canon indexatie (eerst volgende indexatie 1 maart 2020). Het tijdvak loopt af op 28 februari februari 2069.
- Erfpacht is uitgegeven door Gemeente Amsterdam (Algemene Voorwaarden Voortdurende Erfpacht Gemeente
Amsterdam 2000). U kunt de Gemeente Amsterdam tot 2020 vragen of u de erfpacht met korting eeuwigdurend kunt afkopen.
- De voortuinen in de straat zijn grond van de gemeente zonder erfpacht en kunnen dus teruggevorderd worden door de gemeente
- Notariskeuze koper, wel binnen de ring A10 van Amsterdam en conform Amsterdams Ringmodel*
- Oplevering in overleg; kan per direct

* Graag willen wij u er op attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen in de omgeving van het verkochte in Amsterdam opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
In de koopakte zullen de volgende clausules worden opgenomen een ouderdomsclausule (ca. 49 jaar oud) + asbestclausule (vermoedelijke aanwezigheid in de cv-kast en op het dak van de houten tuinschuur) + niet zelf bewoond clausule (verkoper heeft er nooit gewoond).

Deze informatie is door Douwes Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn NEN2580 conform ingemeten door derden. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (VastgoedPro-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

*** ENGLISH BELOW ***
The five-room house where you are waiting is now available! Quickly click on the button "PLAN A VIEWING" if you first take the video (click the play icon), the (360) photos, virtual tour, plans and / or reading the description, characteristics and additional information.

Large and popular 5-room house (approx 126sqm NEN2580) on top location in Amsterdam. You will experience the light in this spacious living room with a nice garden in the southeast. 4 good sized bedrooms there is enough room for everyone, your office and / or your hobbies. The cozy and especially practical near-app ensures carefree living pleasure for you and your family. The central location gives you the chance to (continue to) live within the A10 Amsterdam. At about 12 min. Walk you shopping Boven 't Y also future cinema. By bike you are within about 4 min. At Metro North Station of the North / South line and within about 13 min. At Amsterdam Centraal. Your home? Then click on the button "PLAN A VIEWING" You're welcome!

ENVIRONMENT AND ACCESSIBILITY:
The house is situated in a quiet dead-end street with parking space (max. 2 permits per property at favorable rates below) by the end stairs to the embankment where the lovely walk on the waterfront. Anyhow, it is a green and child friendly area with playground (the play are newly redone), water and greenery. As already mentioned are shopping Boven 't Y and future cinema within walking distance and it is about 4 min. Ride to Metro North Station of the North / South or about 13 min. To Amsterdam Central. In approximately 3 minutes, the A10 ring road by car.
There are several elementary schools and child-related facilities in the area. Go for example a swim in the Noorderparkbad or to the tennis, football or other sports clubs.

TIMES AND RATE PAID PARKING:
- Inhabitants: Rates parking permits for residents permit area North 7 (no wait time of writing): First resident license fee in 2019 for 6 months € 15, -. Second resident license fee in 2019 € 22.50 per 6 months.
- Visitors: Times and rates paid parking:
Fee: € 1.40 per hour
Mon-Sat: 9: 00 hours- 19:00
so: 12: 00 hours- 19:00
A day ticket, evening or night card card can at buy the parking.
Or buy your daily, weekly, or monthly pass on parkeerkaart.amsterdam.nl

Amsterdam-Noord making great strides in all areas; making it increasingly popular as a residential area. You can enjoy sports and there is plenty to do: Rocking atop the tower Adam, the Film Museum EYE, Tolhuistuin and (Paradiso) concert. There are many cultural offerings at both the former NDSM shipyard, as well as the Stork grounds on the east shore of workshops, festivals and cinema and many young fresh initiatives in all areas. Spread the word: "Come enjoy North!"

DESCRIPTION:
- Ground floor:
Entrance vestibule with cupboard and hatch to the crawlspace hall with separate toilet and closet. Through the hallway you have access to the bright living room. At the rear is the dining room with semi-open kitchen with appliances; the door in the kitchen leads to the paved garden with outdoor faucet to building-related shed and a detached wooden shed. Both suitable for bicycles and (garden) tools. By the shed which is also equipped with electricity is an aviary (birdcage) built. In the shed is a small aviary. Very handy if you want to keep pets. If not, you can of course save space by taking them away. You can reach the garden through a back entrance.

- First floor
Overflow; 1 bedroom; 2nd bedroom with fitted wardrobe; 3rd bedroom at the front with a shallow closet; bathroom with a shower (or with low upright edge), sink, second toilet, radiator and washing machine.

- Attic:
Via a staircase you reach the landing with both sides plenty of storage space including cupboard with CV preparation Valliant (2009); 4th large bedroom with garden-facing dormer.

DETAILS:
- Year 1970
- Steps professionally renovated with LED lighting
- Child-friendly residential area with new playground
- Good location and accessibility by subway North / South line and the A10
- Surface area 126m² NEN2580 accordance been measured
- The house is largely equipped with plastic frames with double glazing
- Private Vaillant boiler from 2009
- Stone outside shed with electricity and back garden
- Ca. 12 min walking distance: shopping Boven 't Y and the North Station of the North / South line.
- Annual lease rent € 792, - (in 2019) with annual ground rent indexation (next indexation March 1, 2020)
Period ends on February 28 February 2069 .
- Leasehold issued by the City of Amsterdam (Conditions Continuous Municipal Leasehold
Amsterdam 2000). You can ask the Municipality of Amsterdam until 2020 or the lease discounted perennial can redeem.
- The gardens in the street are under the municipality without leasehold and can therefore be recovered by the municipality
- Notary Selection buyer or within the A10 Amsterdam and Amsterdam accordance Ring Model *
- Acceptance in consultation; can immediately

* We would like to point out is that buyer within 2 business days after reaching the oral agreement in respect of the purchase price and terms, a notary must be appointed in the near sold in Amsterdam so the latest one week after the oral agreement the deed can be signed. If the buyer has not appointed a notary public within this period, seller is entitled to be appointed. A verbal agreement between the private seller and the private buyer is not valid. In other words, there is no sale. There has only been a valid contract if the private seller and a private buyer signed the contract.
In deed, the following clauses will be included an age clause (about 49 years) + asbestos clause (probable presence in the heating cabinet and on the roof of the wooden garden shed) + yourself occupied clause (seller never lived there).

This information is compiled with the necessary care by Douwes Brokerage. Our part, however, accept no liability for any omission, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All sizes and dimensions are in accordance NEN2580 been measured by third parties. Copper has its own duty to investigate all matters of interest to him or her. With regard to this property the broker consultant seller. We recommend that you hire a professional (VastgoedPro-) broker who guides you through the buying process. If you have specific wishes regarding the property, we recommend that you express this in time to (have) to do your purchasing agent and accompanied by independent research. If you do not enable expert representative you are assumed to be an expert yourself.
The 4 BEDROOM TOWNHOUSE where you are waiting is now available! Quickly click on the button "PLAN A VIEWING" if you first take the video (click the play icon), the (360) photos, virtual tour, plans and / or reading the description, characteristics and additional information.

Large and popular 5-room house (approx 126sqm NEN2580) on top location in Amsterdam. You will experience the light in this spacious living room with a nice garden in the southeast. 4 good sized bedrooms there is enough room for everyone, your office and / or your hobbies. The cozy and especially practical near-app ensures carefree living pleasure for you and your family. The central location gives you the chance to (continue to) live within the A10 Amsterdam. At about 12 min. Walk you shopping Boven 't Y also future cinema. By bike you are within about 4 min. At Metro North Station of the North / South line and within about 13 min. At Amsterdam Centraal. Your home? Then click on the button "PLAN A VIEWING" You're welcome!

ENVIRONMENT AND ACCESSIBILITY:
The house is situated in a quiet dead-end street with parking space (max. 2 permits per property at favorable rates below) by the end stairs to the embankment where the lovely walk on the waterfront. Anyhow, it is a green and child friendly area with playground (the play are newly redone), water and greenery. As already mentioned are shopping Boven 't Y and future cinema within walking distance and it is about 4 min. Ride to Metro North Station of the North / South or about 13 min. To Amsterdam Central. In approximately 3 minutes, the A10 ring road by car.
There are several elementary schools and child-related facilities in the area. Go for example a swim in the Noorderparkbad or to the tennis, football or other sports clubs.

TIMES AND RATE PAID PARKING:
- Inhabitants: Rates parking permits for residents permit area North 7 (no wait time of writing): First resident license fee in 2019 for 6 months € 15, -. Second resident license fee in 2019 € 22.50 per 6 months.
- Visitors: Times and rates paid parking:
Fee: € 1.40 per hour
Mon-Sat: 9: 00 hours- 19:00
so: 12: 00 hours- 19:00
A day ticket, evening or night card card can at buy the parking.
Or buy your daily, weekly, or monthly pass on parkeerkaart.amsterdam.nl

Amsterdam-Noord making great strides in all areas; making it increasingly popular as a residential area. You can enjoy sports and there is plenty to do: Rocking atop the tower Adam, the Film Museum EYE, Tolhuistuin and (Paradiso) concert. There are many cultural offerings at both the former NDSM shipyard, as well as the Stork grounds on the east shore of workshops, festivals and cinema and many young fresh initiatives in all areas. Spread the word: "Come enjoy North!"

DEscriptION:
- Ground floor:
Entrance vestibule with cupboard and hatch to the crawlspace hall with separate toilet and closet. Through the hallway you have access to the bright living room. At the rear is the dining room with semi-open kitchen with appliances; the door in the kitchen leads to the paved garden with outdoor faucet to building-related shed and a detached wooden shed. Both suitable for bicycles and (garden) tools. By the shed which is also equipped with electricity is an aviary (birdcage) built. In the shed is a small aviary. Very handy if you want to keep pets. If not, you can of course save space by taking them away. You can reach the garden through a back entrance.

- First floor
Overflow; 1 bedroom; 2nd bedroom with fitted wardrobe; 3rd bedroom at the front with a shallow closet; bathroom with a shower (or with low upright edge), sink, second toilet, radiator and washing machine.

- Attic:
Via a staircase you reach the landing with both sides plenty of storage space including cupboard with CV preparation Valliant (2009); 4th large bedroom with garden-facing dormer.

DETAILS:
- Year 1970
- Steps professionally renovated with LED lighting
- Child-friendly residential area with new playground
- Good location and accessibility by subway North / South line and the A10
- Surface area 126m² NEN2580 accordance been measured
- The house is largely equipped with plastic frames with double glazing
- Private Vaillant boiler from 2009
- Stone outside shed with electricity and back garden
- Ca. 12 min walking distance: shopping Boven 't Y and the North Station of the North / South line.
- Annual lease rent € 792, - (in 2019) with annual ground rent indexation (next indexation March 1, 2020)
Period ends on February 28 February 2069 .
- Leasehold issued by the City of Amsterdam (Conditions Continuous Municipal Leasehold
Amsterdam 2000). You can ask the Municipality of Amsterdam until 2020 or the lease discounted perennial can redeem.
- The gardens in the street are under the municipality without leasehold and can therefore be recovered by the municipality
- Notary Selection buyer or within the A10 Amsterdam and Amsterdam accordance Ring Model *
- Acceptance in consultation; can immediately

* We would like to point out is that buyer within 2 business days after reaching the oral agreement in respect of the purchase price and terms, a notary must be appointed in the near sold in Amsterdam so the latest one week after the oral agreement the deed can be signed. If the buyer has not appointed a notary public within this period, seller is entitled to be appointed. A verbal agreement between the private seller and the private buyer is not valid. In other words, there is no sale. There has only been a valid contract if the private seller and a private buyer signed the contract.
In deed, the following clauses will be included an age clause (about 49 years) + asbestos clause (probable presence in the heating cabinet and on the roof of the wooden garden shed) + yourself occupied clause (seller never lived there).

This information is compiled with the necessary care by Douwes Brokerage. Our part, however, accept no liability for any omission, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All sizes and dimensions are in accordance NEN2580 been measured by third parties. Copper has its own duty to investigate all matters of interest to him or her. With regard to this property the broker consultant seller. We recommend that you hire a professional (VastgoedPro-) broker who guides you through the buying process. If you have specific wishes regarding the property, we recommend that you express this in time to (have) to do your purchasing agent and accompanied by independent research. If you do not enable expert representative you are assumed to be an expert yourself.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 450.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Aanvaarding toelichting Kan snel Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 1970 Bouwjaar toelichting Dakkapel van ca. 1997 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in centrum en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 126 m² Perceeloppervlakte 117 m² Gebouwgebonden buitenruimte 5 m² Overige inpandige ruimte 4 m² Externe bergruimte 3 m² Inhoud 443 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Energieklasse C Energie einddatum 27-08-2029 Isolatie Grotendeels dubbelglas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Vaillant (Gas Combiketel uit 2009, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 58 m² (8.99 m bij 6.48 m) Ligging hoofdtuin Zuidoost Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Geen isolatie Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Betaald parkeren en parkeervergunningen Toelichting Zie parkeer beleid van de Gemeente Amsterdam Dak Soort dak Zadeldak Toelichting Dakkapel van ca. 1997 Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Gedeeltelijk gestoffeerd Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel, Dakraam, Natuurlijke ventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Amsterdam Sectie AL Perceelnummer 754 Oppervlakte 117 m² Eigendomssituatie Erfpacht Lasten € 792,- per jaar
Route van naar Clara Bartonstraat 9, 1025 KT Amsterdam

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring